סלט עדשים ירוק עם נבטי ברוקולי
לסרטון ההכנה לחצו כאן
המצרכים:
עדשים שחורות
צרור כוסברה
בצל
גמבה אדומה
חמוציות
אופציונלי: זרעי דלעת ונבטי אפונה על המצע
אופן ההכנה:
מנביטים את העדשים יום לפני \ אפשר גם לבשל באותו יום
קוצצים את הכוסברה הבצל והגמבה דק דק ומוסיפים את הכל לקערה.
ניגש לנבטי הברוקולי על מצע ונקצור אותם
,גם אותם נוסיף לקערה
ביחד עם החמוציות, זרעי הדלעת ונבטי האפונה.
נתבל במלח, פלפל, שמן זית ומיץ לימון לפי הטעם,
נערבב הכל ונגיש!
תהנו מהסלט המרענן הזה, ותהיו בטוחים שאתם מכניסים לגוף שלכם חומרים מזינים שהוא כל כך צריך.
עקבו אחרינו ברשתות החברתיות לעוד מתכונים!